[Fshare] [Action, Sci-Fi, Thriller] Demolition Man 1993 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC Atmos-TRiToN

Thảo luận trong 'Bluray Remux 4K' bắt đầu bởi bioidaika, 9/2/25.

Tags
  1. bioidaika

bioidaika Well-Known Member

Đã được cảm ơn:
    7,027

[Action, Sci-Fi, Thriller] Demolition Man 1993 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC Atmos-TRiToN
    Kẻ phá hủy
    Vietsub

[​IMG] 6.7/10

Nội Dung

Simon Phoenix, một tên tội phạm hung bạo bị đông lạnh vào năm 1996, đã trốn thoát trong phiên điều trần ân xá vào năm 2032 tại thành phố lý tưởng San Angeles. Cảnh sát không thể đối phó với cách hành xử bạo lực của hắn và chuyển sang kẻ bắt giữ hắn, kẻ cũng đã...

SCREENSHOT + INFORMATION
    PHP:
    Release....: Demolition Man 1993 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC Atmos-TRiToN
    Video
    ......: MPEG-H HEVC Video 76 85199 kbps 2160p 23.976 fps 16:10 bits Dolby Vision HDR10 BT.20202
    Audio
    .[1]..: English Dolby TrueHD/Atmos Audio 7.1 48 kHz 3438 kbps 16-bit
    Audio
    .[2]..: English Compatibility Track Dolby Digital Audio 5.1-EX 48 kHz 448 kbps
    Audio
    .[3]..: English DTS Audio 2.0 Commentary by Director Marco Brambilla and Screenwriter Daniel Waters ]
    Audio.[4]..: English DTS Audio 2.0 Commentary by Film Critic Mike White ]
    Audio.[5]..: English DTS Audio 2.0 Commentary by Director Marco Brambilla and Producer Joel Silver ]
    Subtitles..: ArabicChinese (CantoneseSimplifiedTraditional), CzechDanishDutchEnglishEnglish (SDH)

FinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianItalianJapaneseKoreanMalay
                 Norwegian
    PolishPortuguese (BrazilianIberian), RomanianRussianSpanish (CastilianLatin American)

SwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese.
    Chapters...: Yes (Titled).
    Source.[1].: Demolition Man 1993 2160p 2in1 UHD Blu-ray DoVi HDR10 HEVC TrueHD 7.1-PIXELPOLICE (Thanks!)
    Source.[2].: Demolition Man 1993 Blu-ray CEE 1080p AVC DTS-HD MA 5.1-HDClub Subtitles ] (Thanks!)
    Source.[3].: DEMOLITION MANDVD PAL R-G.O.D.IS Chapters Subtitles ] (Thanks!)
    Notes......: Additional Subtitle from CEE BluRay DVDTonmappedSynced to main stream.
    Notes......: Additional Retail Subtitles from iTunesSynced to main stream.
    Notes......: Dolby Vision Video Extracted by MakeMKVother Tracks by eac3to DGDemuxScreenshots are Tonemapped.
    Notes......: Fallback to HDR if your device is not capable of Dolby Visionmeaning it is HDR10 compatible.
    Notes......: Enjoy ...!!
    DOWNLOAD
    Nhấn nút Cảm ơn (dưới chân bài) để thấy link!